Kávé és Tea Kiskereskedelmi Divízió

A Sara Lee Hungary Zrt. a magyar kávé- és teapiac vezető vállalata.
A Douwe Egberts márkacsalád kávéi valamint a kiváló minőségű Pickwick teák a magyar fogyasztók szeretett kényelmi termékei.

Douwe Egberts kávémárkák

A Douwe Egberts kávék a világ számos országában és Magyarországon is nagyon jó hírnévnek örvendenek. A Douwe Egberts név megbízható, jó minőséget és innovatív márkaszemléletet jelent. A hazai portfólióban a kávét kedvelők minden kávéivási alkalomra és helyzetre megtalálhatják a számukra megfelelő terméket, legyen az a reggeli ébredés pillanata vagy utazáskor ill. ha gyorsan szeretnének kávét készíteni.

Ha kávé, akkor ízlelje meg a cégünk által gyártott és forgalmazott Douwe Egberts őrölt-pörkölt kávékat, az instant kávékat, vagy a 3in1 kávéspecialitások különböző fajtáit. Tájékozódjon egyúttal újdonságunkról, a Douwe Egberts Senseo kávépárnákról is.

Válasszon kávéink közül a termékkategóriákra vagy a logókra kattintva.

   
Őrölt-pörkölt kávé
Instant kávék
Kávéspecialitások
Douwe Egberts Senseo kávépárnák

Pickwick teák az élet minden pillanatában!

A Sara Lee által gyártott és forgalmazott Pickwick és Sir Morton teák nemcsak finomak és élvezetesek - mint a fekete- és gyümölcsteák -, hanem egészségesek is - mint a zöld teák és az életmód teák. A Pickwick változatos ízeket kínál a Gyümölcsízű teákkal a napi szomjoltásra, a Fekete Teákkal a derűs ébredéshez, a Valódi gyümölcsteákkal a kényeztetéshez, az Életmód teákkal az egészséges életmódhoz. A koffeinmentes Rooibos teák a kikapcsolódást szolgálják, az exklúzív íz és vizuális élményeket a Leafs teák garantálják, a Gyerekteák pedig a kicsiknek kedveskednek.

Tekintse meg Pickwick teakínálatunkat a logókra kattintva!

      

Vendéglátó Üzletág - Out of Home divízió

A Sara Lee Hungary Zrt. a hagyományos kiskereskedelmi csatornák mellett a professzionális felhasználóknak - kereskedelmi és üzemi vendéglátás - is értékesíti termékeit. Ezt a tevékenységet cégen belül az Out of home diviziója végzi.

A magyar piac meghatározó szereplőjeként a vállalat tevékenységének szerves része, hogy egyedi kávérendszereket fejleszt ki és értékesít a házon kívüli fogyasztás piacán. Teljes megoldásokat kínál, amelyek magukban foglalják a magas minőségű kávét, a megbízható kávégépeket, a műszaki szervízt, betanítást, a házhoz szállítást és egyéb szolgáltatásokat. Az üzletág hozzáadott értéket biztosít kávékészítő szakértői, az ún. baristák bevonásával, akikkel bemutatókat szervez és oktatásokat tart a partnerei számára.

Legismertebb márkái a Piazza d'Oro kávék (Forza, Dolce, Intenso) valamint a Douwe Egberts termékcsalád (Espresso, Omnia , Karaván, Paloma, cappuccino és forró csoki italporok) és a Pickwick teacsalád különféle variánsai.

Továbbá forgalmaz Magyarországon egyedülállóan kávékoncentrátumot felhasználó Cafitesse kávéfőzőgépeket, melyek nagy létszámú irodákban, nagyszabású rendezvényeken és akár a legnagyobb szállodák csúcsidőszakában is képesek biztosítani a finom, friss kávé gyors elkészítését.

Ezenfelül jelentős részesedéssel rendelkezik az instant kávék és az italporok (vending) piacán is.

Termékeink:

További információért látogasson el nemzetközi oldalunkra

Háztartási és Testápolási Divízió (H&BC)

Vállalatunk vegyiáru divíziója hazai tevékenységében több piacvezető márkát támogat. Az egyik legnagyobb légfrissítő márka, az Ambi Pur, a hagyományokat ápoló, ugyanakkor rendkívűl innovatív gyermektisztasági Gabi termékek, a Sanex, és a Kiwi márkák is igen lojális vásárlói kört tudhatnak magukénak. A cég Chemotox légy- és szúnyogírtó terméke Superbrands vezető márka minősítéssel rendelkezik, és a rovarírtó aerosol kategóriában a legkedveltebb a hazai lakosság körében. Kérjük, tekintse meg az egyes márkák oldalait a bővebb tájékozódás érdekében!

Illatosítók, légfrissítők
Babaápolási termékek
Cipőápolók
Rovarirtó termékek
Bőrápolás
Bőrápolás
Biztonsági adatlapok

Tisztítószer adatlapok